Томенко заявив на Соборній, що народ не довіряє Януковичу

Томенко заявив на Соборній, що народ не довіряє ЯнуковичуУ вівторок на мітингу в Черкасах, під час якого розпочався збір підписів в рамках акції «Україна проти Януковича», Микола Томенко назвав цілком очевидним, що сьогодні більшість громадян України не довіряє політичному режиму Януковича загалом і Віктору Януковичу зокрема.

Водночас, він додав, що так само «очевидно, що провести референдум про недовіру президенту Віктору Януковичу буде надзвичайно складно».

«Тому ідея теперішньої акції дуже проста: це не лише позов, який подає Арсеній Яценюк до В.Януковича, під цим позовом відбувається збір підписів. І ми переконані, що більше половини громадян України, які є виборцями, підпишуть даний документ», - сказав Микола Томенко.

«І таким чином в Україні відбудеться народний референдум про недовіру Віктору Януковичу», - додав він.

«Це надзвичайно важливо, щоби влада, світ і суспільство зрозуміли, що влада не користується довірою. І я переконаний, що за результатами парламентської виборчої кампанії такі акції, які засвідчать про недовіру до влади, створять передумови можливих президентських дострокових виборів», - наголосив Микола Томенко.
17.07.2012 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter