У Смілі відкрили навчально-практичний центр з металообробки

У Смілі відкрили навчально-практичний центр з металообробки У Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбулося відкриття навчально-практичного центру з металообробки за професією «Верстатник широкого профілю».

На базі НПЦ буде здійснюватися підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації робітників за новітніми технологіями із застосуванням сучасних верстатів, матеріалів та обладнання. У межах заходу присутні ознайомилися з обладнанням новоствореного навчально-практичного центру, на якому учні провели показові роботи.

Як повідомили в Департаменті освіти і науки Черкаської ОДА, створення Навчально-практичного центру дає можливість надавати такі види освітніх послуг: первинну професійну підготовку учнів закладу на сучасному обладнанні; короткострокові курси навчання (професійно-технічне навчання, перепідготовка) за інноваційними технологіями машинобудівної галузі; стажування (підвищення кваліфікації) викладачів і майстрів виробничого навчання області та України; проведення майстер-класів для педагогічних працівників та спеціалістів підприємств машинобудівної галузі регіону.
05.12.2019 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter