Експерт Фонду німецької економіки з міжнародної співпраці Вольфганг Бернекер проведе тренінги в Черкаському бізнес-коледжі

Як інформують у Черкаському прес-клубі, до Черкас прибув Вольфганг Бернекер, експерт з лідерства і менеджменту Фонду німецької економіки з міжнародної співпраці, який розпочав курс тритижневих тренінгів для студентів та викладачів Черкаського державного бізнес-коледжу.

- Це благодійний Фонд, експерти якого є фахівцями високого рівня, що створили успішну кар’єру і тепер відійшли від справ та можуть ділитися своїми знаннями з іншими, допомагаючи підвищити як професійний рівень, так і рівень внутрішнього розвитку. За минулий рік вони здійснили понад 2000 просвітницьких проектів по усьому світу – і тепер от експерт фонду прибув до Черкас, аби передати свій досвід нашим викладачам та студентам, - зазначив директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Передовсім, це стосується новостворених кафедр та факультету бакалаврської підготовки. Але у подальшому ми вбачаємо продовження такої співпраці у форматі стажування наших студентів та викладачів у Німеччині. За словами експерта Фонду німецької економіки з міжнародної співпраці Вольфганга Бернекера, наразі Фонд співпрацює в Україні лише із Черкаським державним бізнес-коледжем, рівень якого оцінює досить високо. Навчальний курс, який він проводить, має на меті передати викладачам ефективні методики навчання та донесення інформації до студентів, останнім же - має допомогти знайти високооплачувану роботу внаслідок формування мотивації до якісних змін особистості та професійного зростання.
20.09.2019 08:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter