Директор Черкаського бізнес-коледжу Олег Куклін виступатиме в Державному департаменті США у Вашингтоні,

Як інформує Черкаський прес-клуб, директор Черкаського державного бізнес-коледжу, професор Олег Куклін виступить на Симпозіумі у Державному департаменті США у Вашингтоні, що відбудеться 24 травня.
Директор Черкаського бізнес-коледжу Олег Куклін виступатиме в Державному департаменті США у Вашингтоні,

Цього дня 30 кращих випускників американських освітніх програм 2014-2018 років із 10 країн світу – учасники Симпозіуму - поділяться досвідом успішного управління, міжнародної співпраці та представлять власне бачення розвитку вищої освіти в своїх країнах.

Державний департамент США провів попередній відбір експертів у кожній країні та надав переможцям гранти для тижневої участі в Симпозіумі.

- Мені приємно, що мій науковий доробок було визнано одним з кращих, а я отримав персональне запрошення виступити на Симпозіумі як освітній експерт від України. Крім доповідей експертів із кожної країни, передбачено виступи керівників Бюро у справах освіти та культури та Офісу глобальних освітніх програм Державного департаменту США. Професійне спілкування такого рівня завжди корисне та відкриває нові горизонти співпраці Черкаського державного бізнес-коледжу з колегами із США, - зазначив Олег Куклін.
20.05.2019 16:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter