Черкаські школярі здобули Кубок Чемпіона на Всеукраїнському фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи»

Команда з робототехніки ВrainsOn Черкаської загальноосвітньої санаторної школа-інтернату І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради у Новому сезоні FIRST LEGO League «Вперед на орбіту», присвяченому проблемам космосу та людини в космосі на Всеукраїнському фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи», який відбувся 6-7 квітня у м. Києві для 51 команди України, виборола головну нагороду змагань - Кубок Чемпіона.

Юні робототехніки презентували проект - радіокерований космічний дрон, який може рухатися у відкритому космосі та керуватися безпосередньо космонавтом із середини станції.
Черкаські школярі здобули Кубок Чемпіона на Всеукраїнському фестивалі «ROBOfirst – більше ніж роботи»

На фестивалі учасники команди BrainsOn спілкувалися зі своїми однодумцями з інших міст та регіонів України, а також суддями, влаштовували запальні флешмоби, проводили біля піт-зон цікаві вікторини та конкурси. Всі члени команди впродовж змагань дотримувались принципів фейр-плей : повага до суперників та їх підтримка, повага до правил та рішень суддів, ведення чесної гри, стримування своїх емоції, вміння адекватно сприймати будь-який результат змагання.
08.04.2019 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter