Прокуратура: Придніпровський суд розглядає справу начальника міськрайонного Управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі

Прокуратура: Придніпровський суд розглядає справу начальника міськрайонного Управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районіЗа інформацією прес-служби прокуратури Черкаської області, слідчим управлінням прокуратури області завершено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно начальника міськрайонного Управління Держкомзему у м. Черкаси та Черкаському районі.
Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України (зловживання владою або службовим становищем, службове підроблення).
Як повідомлялось раніше, посадовець незаконно видав приватній особі державний акт на право власності на земельну ділянку площею 1 000 кв. м. вартістю майже 500 тис. грн.
Наразі обвинувальний акт розглядається у Придніпровському районному суді міста Черкаси, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді від 3 до 6 років позбавлення волі.
30.04.2013 11:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter