У Новофедорівці в Криму російський військовий застрелив українського офіцера

Як інформує Українська правда, в Новофедорівці російські військові застрелили українського офіцера, за попередньою інформацією – "на ґрунті особистої неприязні".

Як повідомляють джерела, це сталося в гуртожитку для військових у ніч на 7 квітня.

"Влучили в українського офіцера. Стріляли російські військові. Як повідомив телефоном один з наших вояків, між сторонами виникла сварка "на грунті особистої непрязні". Росіяни були озброєні, український офіцер – ні", - повідомив співрозмовник.

"Він намагався втекти і заховатися в гуртожитку, але його наздогнали і вистрелили. Постріл виявився смертельним", - додало джерело.

На місце подій прибула місцева міліція і представники російських військових, був присутній і командир української частини.

За неперевіреними даними стріляли в майора Станіслава Карачевського, 10 Сакська Морська Авіаційна бригада, в/ч А1100, командир бригади - полковник Бедзай.

Водночас, за даними ініціатора "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука, підстрелений майор лишився вірним присязі Україні і готувався до виїзду на материк. У нього впритул стрілив молодший сержант із російських військових Є.С. Зайцев.

При цьому "по-звірячому побили" капітана Артема Єрмоленка, його повезли на територію російської військової частини. Окупанти забрали і тіло загиблого.

У Новофедорівці в Криму російський військовий застрелив українського офіцера
07.04.2014 09:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter