Тулуб: міст через Дніпро не закриватимуть

Тулуб: міст через Дніпро не закриватимуть Міст через Дніпро не закриватимуть. На цьому голова облдержадміністрації Сергій Тулуб наголосив під час прес-конференції.
- На сьогодні міст уже внесено до затвердженого Кабінетом Міністрів переліку об’єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг державного та місцевого значення на 2012 рік. Державним агентством автомобільних доріг України затверджено план робіт на 2012 рік, - заявив Тулуб.
Нещодавно Службою автомобільних доріг у Черкаській області було проведено процедуру закупівлі стадії «Проект». Переможцем визначено проектну організацію «Союзтранспроект», з якою 18 червня вже укладено договір.
Наразі виконані геологічні, геодезичні роботи та розроблені варіанти пропозицій, які були винесені на розгляд технічних рад Укрдніпродору та Укравтодору.
Попередньо початок робіт заплановано на IV квартал 2012 року.
- Як ви пам’ятаєте, у минулому році будь-які ремонтно-реконструкційні роботи передбачали перекриття руху на мосту, що викликало неабияке незадоволення черкащан. І це цілком зрозуміло, адже найближчі мостові переходи через Дніпро знаходяться в Каневі та у Кременчузі. Тож, щоб потрапити з одного берега Дніпра на інший у разі перекриття «дамби», черкащанам потрібно робити «крюк» або у 132,1 км. (об’їзд через Канів), або у 251,2 км. (об’їзд через Кременчук). Тому передбачено, що у ході виконання робіт закриття руху автотранспорту по мостовому переходу не буде», - зазначив Сергій Борисович.
17.07.2012 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter