Сергійчук: У Держбюджеті запланували гроші на ремонт вулиці до могили Шевченка в Каневі та на завершення будівництва місцевого БК

Сергійчук: У Держбюджеті запланували гроші на ремонт вулиці до могили Шевченка в Каневі та на завершення будівництва місцевого БК На розвиток Черкащини спрямували 154 мільйони гривень. Як повідомляють у Черкаській ОДА, про це інформує очільник області Сергій Сергійчук на своєму телеграм-каналі.

За ці кошти виконають доручення Президента Володимира Зеленського: відновлять та збудують важливі для області об’єкти, відзначає посадовець.

Будинок культури в Каневі, який десятками років був поза увагою влади, – відновимо! У держбюджеті вже запланували 65 млн грн. Спільно створимо потужний культурний центр, який стане доповненням “туристичного магніту” – Шевченківської гори.

На поточний середній ремонт вулиці Енергетиків та вулиці Шевченка у Каневі, які ведуть до Шевченківської гори, також передбачили 10 млн грн!

– Обіцянку збудувати садочок для жителів району “Митниця”, що в обласному центрі, – виконаємо! – додає Сергій Сергійчук. – 79 млн грн зможемо використати в 2021-му році для спорудження комплексного дошкільного навчального закладу.
18.09.2020 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter