Черкаський підприємець не сплатив у бюджет близько 25 млн. грн. податків

Черкаський підприємець не сплатив у бюджет близько 25 млн. грн. податків Як інформують у ДПІ в м. Черкаси, в результаті незаконних дій приватного підприємця до бюджету не надійшло податків на майже 25 млн. грн.
У ході оперативного відпрацювання суб’єктів господарювання міста Черкаси працівниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Черкасах встановлено факт ухилення від сплати податків одним із жителів Черкас.
Під час дослідчої перевірки встановлено, що фізична особа – підприємець протягом 2000-2003 років не включав до податкової звітності проведені фінансово - господарські операції, в результаті яких він занизив чистий оподатковуваний дохід на 64 млн. грн., що призвело до несплати податку з доходів фізичних осіб.
Слідчим Управлінням ДПС в Черкаській області за фактом умисного ухилення від сплати податків порушено кримінальну справу стосовно приватного підприємця за ознаками злочину, передбаченого частиною третьою статті 212 Кримінального Кодексу України. Наразі триває розслідування кримінальної справи.
17.04.2012 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter