У Черкасах без газу стоять вже 5 котелень

У Черкасах без газу стоять вже 5 котеленьУ зв’язку з обмеженням подачі блакитного палива, «Черкасигаз» призупинив газопостачання на п’яти котельнях, які живили теплом 24 черкаські багатоповерхівки. Про це інформують у міській раді Черкас.

– Через припинення подачі блакитного палива на дві котельні КП «Черкаситеплокомуненерго», що розташовані по вулицях Сумгаїтській, 13 та Канівській, 5 на сьогодні без гарячої води опинились будинки по вул. А. Корольова 12, 14, 16, 24, 32, вул. Квіткова 13, вул. Одеська 8, 8/1, 10/1, 12/1, вул. Л. Українки 6, вул. Сумгаїтська 17/1, 19, 19/1, 21, 23. А також – багатоповерхівки по вул. Канівська 5, 7, 7/1 та вул. С. Волкова 25, 37, – повідомила перший заступник директора департаменту-начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська.

В аналогічній ситуації опинились мешканці трьох черкаських багатоповерхівок: по вул. Петровського, 8/1 (комунальної форми власності) та два ОСББ по вул. Петровського,20 та вул. Червоноармійська,157. Оскільки «Черкасигаз» припинив подачу газу на їх «дахові» котельні, що розташовані на дахах цих житлових будинків.

Тож їх мешканці віднині теж позбавленні можливості отримувати централізоване гаряче водопостачання.

Разом з тим, Алла Грохольська розповіла, що у зв’язку з припиненням подачі газу на Україну, виконавчим комітетом Черкаської міської ради вивчається питання заміни газу на альтернативні види палива на котельнях.

– До початку опалювального сезону на двох котельнях КП «Черкаситеплокомуненерго» – по вул. Я.Галана, 4 та бульв. Шевченка, 176 – передбачається встановити котли, що працюють на спресованій дерев’яній трісці, – зауважила Алла Олександрівна.
24.07.2014 12:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter