За високі трудові досягнення...

Борець з несправедливістю в особливо великих розмірах Антон Яценко поширив інформацію про премії керівництву Умані. 19 депутатів Уманської міськради підтримали преміювання мера Олександра Цебрія та його заступників на останній в 2019 році сесії на загальну суму 1,5 млн. грн.
За високі трудові досягнення...
Олександр Цебрій

Так, мер отримав 236 610 гривень. Перший заступник Сергій Клочко – 199 879; заступник мера Жанна Лозинська - 216 558 грн.; заступник мера Юлія Малишевська – 211 302 грн.; секретар виконкому міськради Любов Плотникова – 214 551 грн.; секретар міськради Людмила Кирилюк – 198 627 грн.
Офіційно премії видані за «високі трудові досягнення та виконання особливо важливої роботи».
За високі трудові досягнення...
Сергій Клочко

За високі трудові досягнення...
Любов Плотникова

За високі трудові досягнення...
Жанна Лозинська

За високі трудові досягнення...
Юлія Малішевська

Пікантності ситуації додає те, що медики міста не отримували зарплату за останні два місяці…

За інформацією Держкомстату, у листопаді 2019 року (даних за грудень поки що немає), середня зарплата в Україні становила 10 679 грн. На Черкащині цей показник становив 8 962 грн. Тобто, Цебрій за раз отримав 26 середніх місячних зарплат.

Допитливий Яценко також написав, що мер Умані щойно повернувся з Франції, де «катався на лижах». У вересні 2019 року Цебрій 7 днів відпочивав у Португалії.
На цьому місці мала розміром у розлогий абзац мали б поміститися добірка густого матюччя на адресу Цебрія, його команди та депутатів Уманської міськради…

Щоправда, для України ситуація типова. Той, хто сидить на розподілі грошей міського бюджету, демонструє справжні дива управлінської майстерності й трудової звитяги, які виливаються у величезні щомісячні нарахування. Наприклад, заступник мера Черкас Юрко Ботнар у листопаді отримав на руки 165 012 грн…

Територіальна громада Умані могла б показово провчити своїх слуг. Наприклад, зобов’язати Цебрія та його команду провести зустрічі в усіх медичних колективах. Котрі не отримували зарплату за два останні місяці.

Під час зустрічі кожен має докладно розповісти – на якому курорті він залишив податки жителів Умані? В яких готелях зупинявся (ціна за одну добу, фото), які страви і в яких ресторанах смакував (фото), які покупки для себе та рідних зробив (суми та фото).

Нащадки Гонти та Залізняка у білих халатах з великою ймовірністю влаштують цим «ефективним менеджерам» гарячий прийом. Хтось може із заступника стане пацієнтом…

Тішить, що напередодні осінніх місцевих виборів ці хлопчиська й дівчатка своїми преміями поховали власні політичні перспективи в рідному місті…

Геннадій Саприкін
09.01.2020 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter