Одарич: Береза в стані алкогольного сп`яніння втік з місця ДТП

Одарич: Береза в стані алкогольного сп`яніння втік з місця ДТПСитуацію зі смертельним ДТП за участі директора Департаменту з суспільно-політичних питань та регіональної політики Черкаської ОДА Вадима Берези екс-мер Черкас Сергій Одарич вважає абсолютно очевидною. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Черкасах.
- Щоб розслідувати даний інцидент нашим правоохоронцям достатньо однієї доби, - вважає Одарич. - Чому мовчать? Тому що - заступник голови обласної організації Партії регіонів скоїв ДТП зі смертельним результатом у стані алкогольного сп`яніння. Втік з місця пригоди. Довелося застосовувати операцію «Перехоплення». ДТП було скоєно на Смілянській, а затримали його аж на Чорновола.
Сергій Одарич нагадав, що Вадима Березу пов`язують із сумновідомою акцією з «білими футболками» 6 квітня на Театральному майдані в Черкасах.
Нагадаємо, що в офіційній заяві з приводу смертельної ДТП на Смілянській черкаська міліція підкреслила, що водій "автомобільного засобу на момент скоєння аварії був тверезим".
10.06.2013 14:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter