Бобов оголосив винагороду в 50 тис. грн. за інформацію про місцезнаходження вкраденого в Корсуні журналіста Сергієнка

Бобов оголосив винагороду в 50 тис. грн. за інформацію про місцезнаходження вкраденого в Корсуні журналіста Сергієнка Як повідомляє «Нова Доба», народний депутат України Геннадій Бобов (група «Економічний розвиток») звертається до органів внутрішніх справ, прокуратури і Служби безпеки України з вимогою забезпечити неупереджене і справедливе розслідування в справі викрадення представника ВО «Свобода» Василя Сергієнка.

«Я неодноразово в останні два місяці наголошував на необхідності наведення порядку в районах Черкаської області, де сьогодні представники криміналітету почувають себе вільно і намагаються дестабілізувати ситуацію. Викрадення представника «Свободи» Василя Сергієнка ще раз підтвердило те, що в області потрібно навести порядок. Переконаний, що в найближчий час він буде наведений силами влади в законний спосіб.

Я звертаюся до Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і Голови СБ України Валентина Наливайченко взяти під особистий контроль цю справу. Зі свого боку докладу всіх зусиль для того, щоб допомогти в розслідуванні щодо зникнення Сергієнка.

Я оголошую винагороду в 50 000 гривень за інформацію, що дозволить слідству знайти активіста ВО «Свободи» В.Сергієнка.
Переконаний, що викрадення В.Сергієнко має політичні цілі. Вважаю неприпустимим використовувати подібні методи в політичній боротьбі."

Народний депутат України Геннадій Бобов
05.04.2014 14:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter