"Сергійко" Одарич назвав прізвище свого конкурента на виборах - це "вічний адвокат Олійника" Космина

"Сергійко" Одарич назвав прізвище свого конкурента на виборах - це "вічний адвокат Олійника" Космина На сайті ПВД з`явилося звернення «Сергійка» Одарича до ворогів, під якими слід бачити його вчорашніх соратників, що вигнали його з крісла мера.


Дорогі мої вороги!

По-перше, я дякую вам, що допомогли мені розібратися із друзями! Щиро пишаюся нашою командою Вільних демократів, яка витримала майже рік жорстокого пресингу (перевірок, обшуків, кримінальних справ, спокус грошима і землею). В наших лавах виявилося лише 5 зрадників із 16-ти. Для порівняння: в регіонах зрадників - 100%, у Фронті змін - 100% (всі 5 депутатів вступили в ПР), в УДАРі - 100% (з двох - один вступив у ПР, другий - просто голосував із ПР), в Батьківщині - 8 із 16...

По-друге, прошу вас одуматися. Хоч на мить подумайте про місто. І про себе в нашому місті. Ви сьогодні переймаєтесь двома проблемами - як "зрубити" по 3000$ з кожного кіоска і як зірвати перевибори. За "поданням" вічного юриста Олійника пана Шабанова плануєте висувати на мера вічного адвоката Олійника - пана Космину.

Панове! Ви забули - ми вже живемо в іншому світі. Ми йдемо в Європу. Ніхто вам більше не дасть красти бюджет чи землю. Як ви плануєте працювати з Європою, коли половина з вас не володіє навіть украінською мовою. І ніхто не говорить англійською! Був свідком, як один із ваших лідерів намагався у віденському ресторані замовити собі смажені свинячі ребра - слів не було, лише яскраві жести ребром долонь по пузу.

Заспокойтесь. Виключіть із свого лексикону слова "хабар" та "відкат". Вивчіть слово "прибуток". Це значить ваш особистий дохід за СТВОРЕНУ ВАМИ цінність. Не вашим мандатом чи вашою посадою. А ВАМИ особисто.

Повірте, в Європейських Черкасах ваш кіоск буде вам приносити 1000$ щомісяця. Це краще, ніж разовий хабар.

Дайте місту дихати!!! Не вбивайте Черкаси і нашу перлину - берег Дніпра - остаточно в останні два місяці свого "правління".

У вас немає іншої землі, вас все-одно не прийме Путін так, як Януковича.
19.03.2014 18:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter