Анатолій Васильович Гапон

Якщо запитати, яка нова політична сила зуміла найгучніше заявити про себе впродовж 2016 року, то безсумнівна першість буде за хлопчаками з ЦК “Азов”.

Молодь завжди є творцем прогресу. Особливо коли перетворюється на гурт однодумців, обмотує мармизи шаликами та, несамовито галасуючи, бігає по Черкаській ОДА, кидаючи петарди та палячи файери.
Анатолій Васильович Гапон

Тут вже останній тугодум зрозуміє — прогрес не спинити...

Очільник черкаського відділення ЦК “Азов” Дмитро Кухарчук відзначився в 2016-му не тільки 1 грудня, а й кулачними розборками з підприємцем Лисаком — прямо на засіданні виконавчого комітету Черкас, членом якого пан Кухарчук має задоволення працювати.



До чого така увага “Азову”? Все просто. Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Черкас після затвердження переліку торгівельних павільйонів, кіосків та біл-бордів, які працюють без дозволу і підлягають демонтажу, Анатолій Бондаренко запропонував Кухарчуку й “Азову” “посприяти в знесенні споруд”...

Мер Черкас ніколи не давав привід звинуватити його в тому, що поруч із ним бодай раз засиділася Мудрість.

Кому цікаво подивитися на те, як “азовці” з Кухарчуком будуть зносити МАФи Лисака? Їх у цього “сірого кардинала” МАФ-руху не менше 10-ти.

Провінція не схильна вважати, що у мера Черкас - тимчасове запаморочення.

Може, звісно, Бондаренко і пожартував. Тільки коли ці хлопчаки почнуть “наводити лад” зі стихійною торгівлею в Черкасах, нікому мало не здасться.

Це тількі окремі унікуми можуть під час повстань, Майданів і революцій, перебуваючи в опозиції, купляти собі нерухомість в елітних будинках. Більшості буде не до сміху.
Анатолій Васильович Гапон

Голова Черкаської обласної організації ВО “Батьківщина”, мер Черкас Бондаренко, здається, непогано розуміє, що робить...

Юлій Бютов
06.12.2016 18:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter