Геть сором!

Геть сором! Нардеп від Уманщини Антон Яценко вирізняється нетрадиційними ходами для здобуття любові виборців. То – віртуозно, що той Володимир Горовіц, «кнопкодавить» за шістьох у сесійній залі Верховної Ради. То – дарує студентам тисячі презервативів до Всесвітнього дня контрацепції. Але останній творчо-дискусійний винахід Антона Володимировича заслуговує на окрему увагу політ технологічної спільноти України.

5 листопада Яценко побував в Уманській міській лікарні. Зустрівся з колективом і «вкотре допоміг з медикаментами» (так про це пише в соцмережах сам Антон Володимирович). Далі читаємо першоджерело:

«Неочікувано туди прибув мер міста пан Олександр Цебрій, при цьому зі свитою.

З ним прибули його заступник Жанна Лозінська, секретар міськради Людмила Кирилюк, ряд депутатів міської ради, а також чомусь «під шафе» був керівник відділу охорони здоров‘я пан Григоренко, кримінальний авторитет Микола Мельник та, навіть, коханка мера N (в оригіналі є прізвище, - Пров.), яка важно усілась в першому ряду.

До зустрічі мер готувався: настрашав лікарів, що вони мають йому плескати в долоні.

Коли я поставив непросте питання, а саме: чому мер зробив ремонт у приміщенні міськради замість ремонту лікарень, шкіл, садків? Мер почав чомусь сміятись, виголосив промову, що так треба і перейшов зі своїми підлеглими на відверте хамство…

Уманчани мають знати правду!»


Провінція вважає, що хід «коханкою» - геніальна знахідка Антона Володимировича. Народний депутат – слуга народу. А народ в усі часи цікавили три питання – хто? Де? З ким?
Якщо Яценко не боїться самого мера Умані, то йому сам чорт не страшний. Тому виборці повинні вимагати у Яценка продовження бенкету.

З якою коханкою провів час Президент? З ким ходить наліво Гройсман? В яких місцях «коханка Ахметова» «важно всідається в першому ряду»? На яку привабливу пані поклав око Ляшко…Ні, поспішили. З Ляшко не треба. З ким шури-амури у Віталія Кличка?
Геть сором!

Україна з нетерпінням чекатиме нових постів на ФБ-сторінці нардепа.

Українці мають знати правду про всіх політичних опонентів Антона Володимировича!

З хронічно розквашеним носом і загіпсованими кінцівками Яценко буде популярніше за Рабиновича.

Навіть напівграмотна бабка, дивлячись в спину побитому зранку нардепу на милицях, в захваті шепотітиме: «За правду страждає…»
Геть сором!

Кіндрат Булавін
08.11.2017 16:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter