Через жахливий стан поля на Центральному стадіоні ФК "Черкаський Дніпро" гратиме домашні матчі не в Черкасах?

Сьогодні ФК “Черкаський Дніпро” у матчі 28-го туру чемпіонату України з футболу серед команд I ліги гратиме в Миколаєві проти МВК “Миколаїв”.

Проте наступний домашній матч черкаська команда може зіграти...не в Черкасах. Вже близько тижня функціонери черкаського клубу займаються пошуком стадіону, де в матчі 29-го туру можна було б зіграти з “Нафтовиком-Укрнафта» (Охтирка) .
Через жахливий стан поля на Центральному стадіоні ФК "Черкаський Дніпро" гратиме домашні матчі не в Черкасах?

Про причини цього парадоксального кроку краще за всіх сказав головний тренер маріупольського “Іллічівця” Олександр Севідов.
Через жахливий стан поля на Центральному стадіоні ФК "Черкаський Дніпро" гратиме домашні матчі не в Черкасах?
О. Севідов

Коментуючи останню гру своєї команди в Черкасах 28 квітня, Севідов заявив дослівно наступне: “Я, чесно кажучи, дуже здивований, тому що в Черкасах завжди було хороше поле, але зараз це поле не дозволяє контролювати м'яч внизу не тільки нам, але і вашій команді. Я дивився їх гру з "Оболонню", на хорошому полі, повірте це зовсім дві різні гри. А зараз команда перейшла на довгі передачі, тому що іншого виходу не було. Ми теж намагалися грати простіше. Десь за рахунком, десь по ситуації, але це футбол, який, припустимо, мені дуже не подобається. Той, який був у другому таймі. Такий, без середини поля, пінг-понг. Передача і це колгоспне вибивання м'яча в аут - це футбол, який гру не прикрашає. Принаймні нашу команду. Я про команду суперника ніколи не говорю, не обговорюю і не аналізую. У вас є тренер, нехай він цим займається. Ми трошки в інший футбол граємо, але для цього потрібно гарне поле, ну принаймні, вже вибачте мене, краще, ніж у Черкасах. Я впевнений, що ви зможете довести газон до розуму, але я не знаю, що сталося з вашою "поляною", яка раніше була однією з кращих у першій лізі...”

Про те, чому поле Центрального стадіону в Черкасах стало схоже на Грімпенську трясовину — Провінція писала тут.

Про те, чим завершаться пошуки стадіону для “Черкаського Дніпра”, повідомлятимемо додатково.
03.05.2017 16:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter