Робіть ставки: Підслідний Одарич відкрив сезон європейського полювання на підслідного Тулуба

Робіть ставки: Підслідний Одарич відкрив сезон європейського полювання на підслідного Тулуба Про місце перебування екс-губернатора Сергія Тулуба колишньому міському голові Сергію Одаричу й досі нічого не відомо. Протее, як інформує Про Все, тепер за ініціативи екс-мера колишнього голову Черкаської облдержадміністрації розшукуватиме європейське пошукове агенство.
Про це журналістам повідомив Сергій Одарич.

- Минулого тижня у мене була зустріч із представниками одного європейського пошукового агентства, яке також залучається до роботи. Це – професіонали, які знають як шукати, і мають багаторічний досвід пошуку людей по світу, – заявив екс-мер.

На його думку, екс-губернатор Черкащини наразі перебуває за кордоном.

- Він точно не в Україні, – підкреслив Одарич.

Також він зазначив, що не довіряє місцевим правоохоронцям у пошуку Сергія Тулуба.

- У нас можуть бути правоохоронці, які не дуже захочуть знайти Тулуба, а з іншого боку, можливо, не мають достатнього досвіду пошуку людини за кордоном. Тому шукаємо інші способи, залучаємо громадськість в різних країнах світу, шукаємо професійні компанії, які цим займаються, – зазначив Одарич.

Нагадаємо, що колишній голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб підозрюється у розкраданні державних коштів в особливо великих розмірах. У свою чергу, в Шевченківському райсуді Києва триває розгляд справи по обвинуваченню Одарича за ч.ч. 1, 2, ст. 172, ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 382 КК України (грубе порушення законодавства про працю, зловживання службовим становищем, невиконання судового рішення).
26.03.2014 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter