Санта-Барбара по-черкаськи: "Дисидента" Азарова повернули на сайт Черкаської ОДА

Минулої п`ятниці, зовсім не бажаючи того, Провінція ініціювала міні-«санта-барбару» з привітанням Прем`єр-міністра України Азарова на адресу черкащан з нагоди 60-річчя Черкаської області.
Нагадаємо,що 10 січня на офіційному сайті Черкаської ОДА було оприлюднено привітання Прем`єр-міністра України Миколи Азарова жителям Черкаської області з нагоди 60-річчя від дня заснування області. У тексті привітання Голова Уряду помилково відзначив, що кожного року Черкащині збирає понад 4 млн. тонн зерна, тоді як 2013 року на Черкащині зібрали 3,9 млн. тонн зерна, 2012 року валовий збір зерна в регіоні становив 3,3 млн. тонн; 2011 року – майже 3, 8 млн. тонн.
Коментуючи помилку Азарова, Провінція припустила, що Микола Янович дуже хотів сказати черкащанам щось приємне, а не вдавався до накручування показників, як дехто може подумати.
11 січня текст офіційного привітання зник з офіційного сайту Черкаської ОДА.
Сьогодні, 13 січня, до редакції зателефонували представники облдержадміністрації й повідомили, що привітання Азарова є на сайті. Як пояснюють в ОДА, привітання прем`єр-міністра було розміщено в підрозділі «Актуально». У цьому підрозділі можуть одночасно знаходитися тільки дві новини. Після оновлення матеріалів в підрозділі «Актуально» привітання автоматично перейшло до розділу «Всі новини».
Дійсно, 13 січня в розділі «Усі новини» привітання Азарова можна побачити та прочитати. Але «Провінція» наполягає, що 11 січня ні в «Актуально», ні у «Всі новини» тексту Азарова не було.
Санта-Барбара по-черкаськи: "Дисидента" Азарова повернули на сайт Черкаської ОДА
Скріншот рубрики "Всі новини", зроблений у суботу 11 січня. Привітання Азарова тут немає(клікніть для збільшення)

13 січня офіційний сайт ОДА повернув бідолашний текст на місце. Фраза про міфічні «4 мільйони тонн зерна», які нібито щороку збирають в Черкаській області, в тексті залишилася. Це переконливо свідчить про те, що Прем`єр-міністр України разом з працівниками Черкаської ОДА є прибічниками поширеної в Україні тези «Якщо факти суперечать моїй теорії, тим гірше для фактів». Що безсумнівно свідчить про сталість переконань і непохитність принципів. Заради принципів з Азарова можна зробити щось на кшталт спущеної кульки, яка то "входить" на сайт Черкаської ОДА, то "виходить"...
13.01.2014 12:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter