Людина, що відмінила Конституцію та скасувала в Черкасах Новий рік, привітала працівників міськради Черкас з днем місцевого самоврядування

Людина, що відмінила Конституцію та скасувала в Черкасах Новий рік, привітала працівників міськради Черкас з днем місцевого самоврядування Урочисті збори з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування, відбулися сьогодні в Черкаській міській раді. Як інформують у прес-службі иіської ради,
від імені керівництва міської ради привітав учасників зібрання секретар міської ради, в. о. міського голови Віктор Білоусов.
Віктор Федорович, зокрема, наголосив, що це свято є підтвердженням розбудови України на демократичних, правових та соціальних засадах, що здійснюється за активної участі місцевих територіальних громад.
Він побажав усім присутнім міцного здоров’я, життєвої наснаги, плідної праці задля подальшого розвитку міста Черкаси, поліпшення добробуту жителів міста та зростання їх громадської активності, спрямованої на вирішення місцевих проблем.
Як відомо, за поданням Білоусова в Черкасах на 2 місяці було заборонено мирні зібрання на центральних площах обласного центру. Конституція України гарантує громадянам право на мирні зібрання.
06.12.2013 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter