"Самого умного" штурмовика Черкаської ОДА Владислава Компанійця випустили з буцегарні за клопотанням прокурора. Щоб збирав гроші на ремонт ОДА?

"Самого умного" штурмовика Черкаської ОДА Владислава Компанійця випустили з буцегарні за клопотанням прокурора. Щоб збирав гроші на ремонт ОДА?Сьогодні, за клопотанням прокурора, рішенням суду Владиславу Компанійцю змінено запобіжний захід із тримання під вартою на більш м’який - особисте зобов’язання.
Нагадаємо, що слідчим відділом Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в області зареєстровані кримінальні провадження за фактом масових заворушень та блокування 23 січня поточного року адміністративної будівлі Черкаської облдержадміністрації.
Досудове розслідування триває.
Президентський стипендіат Малої Академії наук України, учасник гри «Найрозумніший», студент-відмінник, інвалід дитинства II групи Владислав Компанієць був затриманий міліцією після штурму Черкаської ОДА тітушками «Сан Санича» 23 січня. Владисла підійшов до Будинку зв`язку , де його затримала міліція.
Під час суду першої інстанції адвокат Тетяна Грачова намагалася довести , що студента -дизайнера з III курсу ЧДТУ, у якого видалено 2 метра кишечника і частина шлунка, немає необхідності тримати до суду в СІЗО , а досить домашнього арешту. Суд вирішив Владиславу, як і іншим фігурантам справи, присудити 2 місяці тримання під вартою.
Нагадаємо, що Тулуб вже визначився, хто саме буде відшкодовувати ремонт Черкаської ОДА після штурму 23 січня.
30.01.2014 12:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter