Інспектор Давиденко обіцяє демонтувати чи не половину торгівельних кіосків у Черкасах

Інспектор Давиденко обіцяє демонтувати чи не половину торгівельних кіосків у Черкасах Питання демонтажу самовільно встановлених тимчасових споруд на території Черкас, а також – упорядкування стихійної торгівлі та контроль за продажем алкоголю і тютюну у вечірній та нічний час –розглянули учасники розширеної наради, яка відбулась днями в приміщенні Черкаської міської ради.

Як інформують у Черкаському МВК, заступник директора департаменту – начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Олександр Давиденко розповів, що в Черкасах із 531 об’єктів, 233 – встановлені без відповідних дозвільних документів.

– Усі такі торгівельні кіоски та павільйони в обов’язковому порядку мають бути прибрані з території міста. Якщо їх власники не зроблять це самостійно, ми змушені будемо вдатись до примусового демонтажу, – наголосив Олександр Давиденко.
За його словами, при виконавчому комітеті Черкаської міської ради буде створена робоча група з демонтажу тимчасових споруд, яка діятиме згідно чинного законодавства для впорядкування території міста.

Зокрема, перш ніж вдаватись до примусового демонтажу самовільно встановленої споруди власнику буде запропоновано кілька варіантів. А саме: оформити належним чином документи, таким чином легалізувавши розміщення свого об’єкта на території міста, або ж прибравши його самостійно.

У разі, якщо той знехтує обома варіантами – доведеться здійснювати примусовий демонтаж із залученням представників правоохоронних та податкових органів, «Черкасиобленерго», а також комунальних служб міста.
19.09.2013 12:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter