Валерій Воротник: КОЛИШНІЙ КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМ МВК КУДРЯВЦЕВ КОРУПЦІОНЕР?

Валерій Воротник у себе на сторінці Facebook :

"Від колеги отримав доволі цікаву інформацію стосовно нинішнього головного захистника Одарича пана Кудрявцева Миколи Сергійовича. Виявляється, згідно Єдиного реєстру адвокатів України (витяг додаю), Кудрявцев Микола Сергійович у 2008 році отримав свідоцтво адвоката.
Валерій Воротник: КОЛИШНІЙ КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМ МВК КУДРЯВЦЕВ КОРУПЦІОНЕР?

Проте, на час призначення його на посаду до органу місцевого самоврядування та протягом часу роботи на посаді керуючого справами Черкаського МВК Кудрявцев М.С. не зупиняв і не припиняв права зайняття адвокатською діяльністю (згідно того ж витягу). Крім того, Вища кваліфікаційна комісія адвокатів видала Кудрявцеву також відповідне свідотство на право зайняття адвокатською діяльністтю, яке також не анолювалося та не призупинялося на період, коли він працював посадовою особою місцевого самоврядування, а саме перебував на посаді керуючого справами черкаського міськвиконкому.
Ст. 7 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" від 07.04.2011 № 3206-VI (текст закону можете прочитати тут: http://kodeksy.com.ua/pro_zasadi_zapobigannya_i_protidii_koruptsii/statja-7.htm)
забороняє сумісництво державної служби з будь-яким видом підприємницької діяльності. Тобто дії Кудрявцева мали ознаки корупційних дій, бо закон встановлює для посадових осіб місцевого самоврядування обмеження, в тому числі щодо суміщення діяльності, крім викладацької діяльності.
Зазначу, що за аналогічне діяння Вищим адміністративним судом України позбавлено депутатського мандату народного депутата Сергія Власенка.
Зараз Кудрявцев вже звільнений з займаної посади керуючого справами черкаського МВК. Але від відповідальності за скоєння корупційного злочину в минулому, його ніхто не звільняв."
21.08.2013 14:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter