Ображений темпівський вигнанець Одарич мріє почути, як Бондаренко скаже Тулубу: "Мая прє-є-єлєсть"

Як інформують у ПВД, Сергій Одарич на прес-конференції заявив, що минулого тижня в Черкаській міській раді були скинуті маски. Йдеться про те, що 1 серпня 100% депутатів, які балотувалися до міської ради від «Фронту змін», влилися в Партію регіонів.

- І тепер усі розмови пана Тулуба про те, що, мовляв, усі політичні сили об’єдналися довкола питання зняття мене з посади міського голови, не відповідають дійсності. Тепер ми бачимо, що об’єдналися дві політичні сили: «Батьківщина» і Партія регіонів, - говорить Сергій Одарич.

Він переконаний, що лідеру обласної організації «Батьквщини» Анатолію Бондаренку треба чесно сказати, що він ухвалив рішення спільно працювати з регіоналом Сергієм Тулубом. Він радить йому не вихвалятися, що, мовляв, вони вимагатимуть звільнення нових заступників міського голови за погану роботу.

- Це ваш виконком. Це ваша коаліція з Партією регіонів його утворила. Анатолію Бондаренку треба навчитися казати правду, що «це наш виконком», «це наша влада», «це наш начальник управління». Тому сьогодні у міській раді чітко виражена коаліція «Батьківщини» і Партії регіонів керує містом. І все це відбувається під мудрим керівництвом губернатора Сергія Тулуба, - зазначив Сергій Одарич.
09.08.2013 11:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter