Тулуб про Черкаси: неприпустимо, щоб обличчя міста визначали недобудови й кіоски

Тулуб про Черкаси: неприпустимо,  щоб обличчя міста визначали недобудови й кіоскиБоротися з багаторічними недобудовами та зведенням будівель без жодних дозвільних документів необхідно за допомогою містобудівного кадастру у рамках виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». На цьому сьогодні наголосив Сергій Тулуб під час засідання колегії облдержадмінстрації, інформують у Черкаській ОДА.
– Два роки тому набув чинності закон “Про регулювання містобудівної документації". У контексті цього було розроблено відповідну нормативно-правову базу, – сказав Сергій Тулуб. – Питання забезпечення виконання містобудівного законодавства – надзвичайно актуальне для подальшого розвитку нашої області та забезпечення комфортного проживання на території краю пересічних черкащан. На жаль, проведений аналіз стану дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності свідчить про поверхневу та незадовільну роботу окремих посадових осіб.
Приклад: Черкаська міська рада розробила і затвердила генеральний план міста у листопаді 2011 року та й після внесення зауважень лишилось багато районів перенасичених недобудовами. На переконання голови облдержадміністрації, неприпустимо, щоб «обличчям міста» були подібні заморожені будівництва чи малі архітектурні форми.
26.06.2013 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter