Соратник Одарича побачив у конфлікті з афганцями злісні "зацікавлені сили, які вбивають клин"

Соратник Одарича побачив у конфлікті з афганцями злісні "зацікавлені сили, які вбивають клин"Керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев пропонує своє вирішення конфлікту між мером Черкас Одаричем та Черкаською спілкою ветеранів Афганістану. Кудрявцев радить розділяти два поняття: статус воїнів-інтернаціоналістів, які воювали в Афганістані, і фінансову складову, яка стала підґрунтям конфлікту.
У Черкаському МВК нагадують, що непорозуміння між Одаричем та Спілкою ветеранів Афганістану виникла під час розподілення 250 тис. грн. Міський голова пропонував направити кошти на будівництво Алеї Слави, де відзначать визволителів Черкас, знявши відповідну суму із реконструкції пам’ятника воїнам афганцям. Свої дії він мотивував тим, що Спілка не надала проектів реконструкції. Через це профінансувати роботи неможливо.
— Якщо чітко розподілити фінансову складову, то після цього, на моє переконання, не буде і суті конфлікту. По суті, через ці 250 тисяч гривень, використані як формальний привід, зацікавлені сили «забивають клин» між ветеранами-«афганцями», міською владою і учасниками Великої Вітчизняної війни, які неодноразово зверталися і просили облаштувати Алею Слави у Черкасах від бул. Шевченко до Пагорба Слави. Тим більше співфінансування цього проекту на звернення учасників ВВв погодилася надати обласна рада. Хіба герої Великої Вітчизняної війни теж не заслуговують на вшанування на рівні з ветеранами Афганістану? — говорить Микола Кудрявцев.
Водночас, міська влада постійно співпрацює з УСВА, підтримує спільні проекти, надає приміщення, тощо.
За його словами, нині після заяв деяких місцевих політичних лідерів і керівників «афганської» Спілки «чітко прослідковується політична складова цього конфлікту».

Від Провінції: якщо один базіка зніме з голови корону та скаже: «Вибачте, люди добрі, ляпнув, не подумавши...», то після цього всі кучеряві просторікування про «зацікавлені сили, які вбивають клин» втрачають сенс.
13.03.2012 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
09:51 14.03.2012 Mykola:
Хамство - племенна ознака команди Одарича і тут нічого не поробиш. Такий псевдомер місту не потрібен. Доведеться Кудрявцеву повертнутись до адвокатської діяльності...
16:39 13.03.2012 Mikola-Kudryavcev:
Не думаю, що так багато навколо людей, які не думають, коли говорять. Просто дивною виглядає така "ескалація та генералізація", просто кажучи-роздмухування теми, яка того не варта. Влада допомагає спілці ветеранів афганістану, це факт. Питання, кому потрібна чергова спекуляція на тему "імпічментів" риторичне..