Радуцький: Зловмисники забруднили паркові озера. Здавалося б, до чого тут Одарич?

Радуцький: Зловмисники забруднили паркові озера. Здавалося б, до чого тут Одарич? Директор КП «Дирекція парків» продовжує воювати з екс-наставником – екс-мером Черкас Одаричем. Днями зловмисники забруднили озера в Ювілейному парку мідніим купоросом. Здавалося б – до чого тут Одарич? Далі пряма мова Радуцького:

Прикрий випадок стався днями в парку ім. 50-річчя Жовтня – невідомі зловмисники забруднили паркові озера.

Першими про це повідомили в соціальних мережах журналісти місцевої ТРК «ВІККА», що контролюється колишнім міським головою Одаричем.

Дійсно, як виявилось, хтось висипав до озер мідний купорос, внаслідок чого вода стала зеленого кольору. Ймовірність забруднення озер цією речовиною підтвердив і директор КП «Черкасиводоканал» Сергій Овчаренко.

Важливо, що мідний купорос в сполученні з водою аж ніяк не загрожує життю та здоров’ю людей, що там відпочивають. Та обурює інше – сам факт зневажливого ставлення до улюбленого місця відпочинку черкасців.

Не виключаю і навмисного вчинення хуліганських дій окремою групою осіб.

Так, останнім часом до КП «Дирекція парків» приділяється посилена увага з боку моїх опонентів, депутатів міської ради, прихильників екс-мера Одарича. Депутати з команди колишнього міського голови, які до відставки Одарича висловлювали своє захоплення станом міських парків, тепер різко змінили свою думку і «штурмують» керівництво КП «Дирекція парків» депутатськими запитами. Складається враження, що мета цих дій – скомпрометувати «Дирекцію парків» та гальмувати роботу, яку ми проводимо в парках для дозвілля черкасців.

Хочеться вірити, що нещодавній неприємний випадок в парку і посилена увага до паркового господарства міста з боку моїх опонентів – це лише збіг обставин. Тим більше, що гаслом КП «Дирекція парків» завжди було і залишається : парки – це не тема для політичних спекуляцій і не приватна власність того чи іншого посадовця або групи депутатів, це – надбання громади міста.

Тож користуючись нагодою хочу звернутися до черкащан з проханням поводити себе на території парків належним чином, дотримуватись культури поведінки та санітарних норм, простіше кажучи – дбайливо ставитись до природи, не смітити, аби паркові зони Черкас стали дійсно центром нашого дозвілля і відпочинку.

З відкриттям літнього сезону та для більш цікавого відпочинку черкасців та гостей міста, КП «Дирекція парків» планує запровадити кілька новинок, які ми обов’язково проанонсуємо найближчим часом.
12.06.2013 17:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter