Булатецький: Після відставки Одарича Черкасами керує Жуковська

Булатецький: Після відставки Одарича Черкасами керує Жуковська Невизнаний переможець виборів на 194 окрузі Микола Булатецький вважає хибною думку, що після відставки Одарича участь у керуванні черкаською міською радою бере і фракція "Батьківщини".
"Це цілковитий блеф, - говорить він. - Після відставки поміркованого у політичному сенсі Одарича, містом керує ставлениця Фірташа Валентина Жуковська. Власне, таким був задум організаторів перевороту. Раніше було дві політичні сили, які могли протистояти Сергію Тулубу й обласній владі – це "Батьківщина" й Одаричеві "Вільні демократи". Тепер Одарича загнали в опозицію. А після входження представників "Батьківщини" у новий черкаський виконком, де керує комуніст, мені прикро було бачити, що разом із Валентиною Жуковською на трибуні під час святкування 9 травня стояли і мої однопартійці. Власне, Жуковська і приймала той парад".
За словами опозиціонера, тепер у Черкасах "смотрящі" від губернатора Тулуба контролюють і депутатів від "Батьківщини".
"Якщо раніше Одарич хоч якось опирався фальсифікаціям на виборах, то тепер влада працюватиме "по безпрєдєлу". Мені це прикро говорити, бо насправді ніхто так не критикував Одарича, як я. А ті, хто зараз увійшов до складу нового виконкому міської ради, тоді сиділи у кущах. Між іншим, ці "опозиціонери" свого часу були проти, аби від "Батьківщини" по 197 окрузі висувався Леонід Даценко. Саме я на цьому наполіг. Я найбільше переживав за нього і радів його перемозі, яку, як і в мене, украв Тулуб", - розповів Булатецький.
Напередодні призначення нових виборів він згадав і рішення ЦВК про "неможливість встановлення переможця" на його окрузі.
"Ми здали бездоганні з юридичної точки зору протоколи, а ЦВК не зміг встановити переможця. Я ще тоді казав їм, що ви згодом опинитеся у 62 колонії поблизу Черкас, де вам буде легше підбити підсумки виборів", – заявив політик.

Юрій Стригун gazeta.ua
21.05.2013 09:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter