Тулуб: Одарич і вільні демократи не мають сміливості визнати, що вони не впоралися з роботою

Тулуб: Одарич і вільні демократи не мають сміливості визнати, що вони не впоралися з роботою Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб вважає звинувачення на свою адресу з боку мера Черкас Сергія Одарича й вільних демократів «небажанням визнати справжню причину того, що відбулося»(мається на увазі голосування 34-х депутатів за відставку виконавчого комітету Черкаської міської ради, - Пров.). Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Черкаській ОДА.
- Не варто переводити це в особистий конфлікт, - вважає Сергій Тулуб. - Депутати втомилися, що весь час звучать тільки обіцянки, а конкретики вони не бачать.
За словами С. Тулуба, черкащани сьогодні задають чимало запитань до міської влади: чому сьогодні немає нових тролейбусів? Чому сьогодні розлазиться асфальт, який вчора укладали?Чому сьогодні вони повинні займатися ліфтовим господарством?
- Можливості вирішувати ці питання в Черкасах є, - вважає голова ОДА. - Подивіться хоча б на бюджет розвитку міста. Вільні демократи й міський голова не мають сміливості визнати, що вони сьогодні не впоралися зі своєю роботою. Треба займатися не політикою, а вирішенням конкретних питань.
22.04.2013 17:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter