Тулуб про відставку Черкаського виконкому: на місцевому рівні треба займатися не політикою, а розвитком міста

Тулуб про відставку Черкаського виконкому: на місцевому рівні треба займатися не політикою, а розвитком містаГолова Черкаської ОДА Сергій Тулуб прокоментував учорашнє рішення депутатів Черкаської міської ради, які відправили у відставку виконавчий комітет.
«Є закон про місцеве самоврядування, який чітко визначає повноваження місцевих рад та їх виконавчих органів. Депутати скористалися своїми повноваженнями, у відповідності до законодавства, яке визначає їх право формувати виконавчий комітет. Міськвиконком підконтрольний міській раді і якщо вона проголосувала за його відставку, вочевидь депутати мали на це підстави.
Звертаю вашу увагу, що прагнення змінити міськвиконком об’єднало представників різних політичних сил, які є непримиримими опонентами у політичних питаннях. Мабуть це означає, що у місті Черкаси більшість проблем не політичного, а соціально-економічного характеру. Для всіх це має бути сигналом, що на місцевому рівні треба займатися не політикою, а розвитком міста.
Переконаний, що події, які відбулися, в жодному разі не вплинуть на забезпечення життєдіяльності міського господарства. Згідно закону виконком буде продовжувати виконувати свої функції до обрання нового складу.
А ми, як державна влада, будемо здійснювати контроль за виконанням закону та дотримання конституційних прав громади міста», - сказав Сергій Тулуб.
12.04.2013 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
19:19 13.04.2013 O.ChUPRINA:
Таким чином коментувати відставку міського виконкому Сергію Борисовичу не гоже,адже він приймав безпосередню участь у формуванні його персонального складу і одним з членів цього органу був його перший заступик Сергій Рябцев.Починати коментар необхідно прибдизно так:"Я ЯК ГОЛОВА ОДА та ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ допустив серйозну помилку рекомендуючи до обрання членами виконкому Черкаської міської ради...".