Стадник спростовує інформацію про те, що в дитсадки Черкас не прийматимуть детій без щеплень

Стадник спростовує інформацію про те, що в дитсадки Черкас не прийматимуть детій без щеплень Директор Департаменту охорони здоров'я Черкаської міськради Олег Стадник на ФБ прокоментував інформацію про те, що дітей у дитсадки Черкас ніби не прийматимуть без проведення щеплень.

До теми листа МОЗ та МОН, який наробив гармидеру в "нашому колгоспі".

Давайте зробимо аналіз разом. Кому адресований лист? Головам ОДА та Київської МДА. Як називається- Щодо напруженої епідситуації. Що констатується - в Україні є випадки спалаху корі, захворіло біля 30 тисяч дітей. ПРОСИМО, зважте на стилістику, саме ПРОСИМО, вжити заходів.

Яких - або забезпечити рекомендований ВОЗ календар щеплень , або , в разі необхідності , скористатись статтею про недопущення нещеплених дітей до закладів ОСВІТИ.
Виділяю другий раз- ОСВІТИ( чому така істерична реакція лише і виключно дошкільних закладів, це питання, яким повинна озадачити себе мисляча людина).

І заключення- ПРОСИМО( акцентуюсь на стилістиці листа) адресатів взяти під особистий контроль попередження захворюванності на інфекційні хвороби. В які віка та століття лист, від одного державного органу до іншого державного органу, так кинулись ВСІ поголовно виконувати.

Буде план заходів розроблений державним органом в регіоні під конкретну епідемічну ситуацію в регіоні, тоді і біжіть- спотикайтесь.Жаль, але заручником істерії стають нажахані та шоковані мами та тати.До вечора вже отримали кілька звернень до департаменту.
14.09.2018 11:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter