Комуніст Білоусов продовжує листуватись з Малиновським: "Вдруге та востаннє стверджую..."

У зв’язку з повторним оприлюдненням на сторінці сайту позиції Олексія Малиновського під назвою «Ви не вмієте користуватися сайтом Верховної Ради» щодо начебто причетності фракції Компартії України у прийнятті антисоціальних законів, змушений знову звернутися для спростування наведених фактів, як депутат міської ради від КПУ, а не як кандидат в народні депутати.
Вдруге та в останнє стверджую, що під час розгляду законопроекту «Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" жоден депутат фракції Комуністичної партії України за нього не голосував. Тому пройдіть будь ласка, по цим посиланням
Крім того у вказаній статті наводиться цитата лідера фракції КПУ у Верховній Раді України П.Симоненка щодо прийняття за основу 9 вересня 2011 року законопроекту «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», в якій останній стверджує що фракція КПУ не голосувала за вказаний законопроект. Знову прошу у цьому переконатися та пройти по посиланням
Не вдаючись до аналізування прийнятого Верховною Радою України 5 червня поточного року Закону України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень» слід зазначити, що під час його розгляду у другому читанні законодавець повністю змінив Розділ II.
Пропоную замість оцінювання дій своїх колишніх партнерів по коаліції Комуністичної партії України та партії Регіонів, залишити це право за виборцями і самокритично оцінити їх результати після 28.10.2012.

Депутат Черкаської міської ради від КПУ Віктор Білоусов
18.09.2012 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter