Бондаренко звільнив Бакланову через навчання в Національній академії державного управління

Бондаренко звільнив Бакланову через навчання в Національній академії державного управлінняЗа повідомленням міськради Черкас, під час прес-конференції міський голова Анатолій Бондаренко пояснив свої нещодавні кадрові рішення. У грудні із займаних посад звільнили керівника КП «ЧЕЛУАШ» Олександра Плюту та директора департаменту освіти та гуманітарної політики Марину Бакланову.

Так, очільник комунального підприємства подав заяву на звільнення, а мер підписав її.

– Він не виконав завдання, які ми ставили перед ним, не організував досконалу роботу підприємства, – заявив Анатолій Бондаренко. – На цій посаді я бачу фаховців, які розуміються на справі й з якими ми говоритимемо однією мовою.

Від 23 грудня на місце директора департаменту освіти та гуманітарної політики призначили Ігоря Волошина. Доти він працював у цьому ж структурному підрозділі заступником. За словами міського голови, Марина Бакланова пішла з посади за власним бажанням через навчання в Національній академії державного управління при Президентові України. Зараз вона працює тут же заступником.

– Через навчання їй часто доводиться бути відсутньою на своєму робочому місці, а департамент, у підпорядкуванні якого понад сотня різних освітніх закладів, потребує постійного контролю, – сказав він.
30.12.2016 11:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter