11 громадських об`єднань Черкащини просять Авакова призначити Вадима Лісничука начальником УМВС у Черкаській області

11 громадських об`єднань Черкащини просять Авакова призначити Вадима Лісничука начальником УМВС у Черкаській області  Представники ряду громадськиї організацій Черкащини направили відкрите звернення міністру внутрішніх справ арсену авакову та Голові Нацполіції України Хатії Деканоідзе з приводу ситуації навколо призначення начальника УМВС у Черкаській області. Текст звернення нижче.

Ми, діючі, активні патріотичні громадські організації Черкащини, вкрай стурбовані ситуацією, яка склалася в поліції нашого регіону. Вже півроку ГУНП у Черкаській області залишається без керівника, а із чотирьох заступників три не пройшли атестацію та були звільнені.

Фактично, поліція області обезголовлена, відповідно у двохтисячному колективі жодні кадрові призначення та просування по службі не відбуваються. Така ситуація деморалізує колектив і вносить невпорядкованість у діяльність структури, покликаної забезпечувати правопорядок на території цілого регіону. Також це стало однією з вагомих причин, через яку кращі професійні кадри залишають лави поліції, а рівень злочинності невпинно зростає.

На фоні цього особливо значними стають численні здобутки патрульної поліції м. Черкаси, що є прямою заслугою її керівника Вадима Лісничука. Активний учасник Євромайдану, що відразу після Революції Гідності вступив у добровольчий батальйон «Київ-1» і разом із ним брав участь у забезпеченні правопорядку в Києві одразу після Майдану, який одним із перших був відряджений до зони АТО, де брав участь у визволенні Миколаївки і Слов'янська. Ця мужня людина є безперечним авторитетом, справжнім лідером, ефективним керівником, що надихає своїм прикладом увесь особовий склад і користується підтримкою не лише співробітників, але й громадськості міста та регіону.

Але, саме головне те, що Лісничук, на відміну від інших потенційних кандидатів на цю відповідальну посаду, не пов’язаний із жодною політичною силою чи фінансово-промисловою групою та не має зв’язків серед криміналітету, а у своїй діяльності керується не чиїмись інтересами, а виключно законом. Політична незалежність та неупередженість керівників поліції є головною умовою успішного проведення реформ правоохоронної системи. Ми переконані, що саме така людина повинна очолити ГУНП у Черкаській області.

Просимо вас взяти до уваги наше звернення, та у найкоротші терміни вирішити питання про призначення на посаду начальника ГУНП України у Черкаській області керівника управління патрульної поліції м. Черкаси Вадима Ярославовича Лісничука, який своєю чесною і професійною службою довів свою здатність очолити поліцію регіону.

11 громадських об`єднань Черкащини просять Авакова призначити Вадима Лісничука начальником УМВС у Черкаській області
26.09.2016 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter