Феофілова - Ковалю: Дуже цинічно використовувати літніх людей, людей з інвалідністю в своїх цілях

Феофілова - Ковалю: Дуже цинічно використовувати літніх людей, людей з інвалідністю в своїх цілях- Я більше не член Громадської ради при ОДА, принаймні раніше письмово, а сьогодні публічно звернулася до її представників з проханням виключити мене, - про це на ФБ-сторінці повідомляє громадський активіст Вікторія Феофілова.

- Йшла на засідання, щоб чесно пояснити чому, а попала взагалі на виставу. Театр в нас згорів, але ОДА впевнено перебирає на себе його повноваження (може тому й не ремонтує?). У залі був повний аншлаг, деяким членам ГР довелося тупцяти в коридорі, бо все заняли... несподівані "гості". Отже, вітайте, трагіфарс без антракту "Це наша корова, і ми її доїмо", режисер - Віталій Коваль, мета: залишити розподіл 600 тис. в ручному керуванні департаменту соц. захисту. Інструменти: люди похилого віку, інваліди, ветерани. Механізм: стравити їх з членами громадської ради, розказавши, щоті хочуть позбавити їх пільг та привласнити гроші, які належать їм за законодавством. Цитую кількох виступаючих: "нас привезли сюди, щоб ми сказали вам своє "фу" , "нам позвонили і сказали скільки людей привести".

Загалом було кілька осіб, які мали свої чіткі "ролі": хвалити департамент, ругати громадську раду і т.п. Всі інші були лише масовкою, яка часом кричала, часом аплодувала, а часом питала "так навіщо ви нас позвали?". Але всі були впевнені, що ворог їхнього заможнього життя - це ГР. Я вже не вперше спостерігаю цей спосіб "закрикування" проблем в ОДА, вірніше я його постійно спостерігаю. Все це мене тільки укріпило в правильності рішення піти. Витрачати далі час на цю імітацію процесу консультування я більше не буду. Краще зекономлений час витрачу на контроль та моніторинг того ж таки "любимого" депратменту (і не мрійте про спокійне життя!!!) Чесно, я дуже довго старалася бути хорошою, конструктивною, використовувати свої знання, щоб зробити ефективнішими і прозорішими процеси в ОДА. Тільки це виявилося непотрібним. ну шо ж, "насільно міл нє будєш".

А першому заступнику хочеться сказати: дуже цинічно використовувати літніх людей, людей з інвалідністю в своїх цілях! Ви хотіли продемонструвати свою підтримку, а натомість продемонстрували (вчергове) свій страх втратити контроль над ресурсами. Отже, вам є що втрачати...
30.01.2016 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter