У Миколу Булатецького вселився дух Івана Бездомного... Він узрів у Тулубі Сатану

На сьогоднішній прес-конференції в штабі об`єднаної опозиції постраждалий у п`ятничній бійці з міліцією депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький розповів присутнім про те, що його родина збирається перерахувати 5 тисяч гривень на церкву в Холодному Яру. Після цього Микола Іванович заявив таке:
«Я вважаю, що події в п`ятницю – то була дія Сатани. Сатана у нас – це губернатор Тулуб. На Черкащині ніхто нічого не зробить без його дозволу. Я застерігаю, що якщо ти, Сатана, не підеш з Черкащини, в період виборів може пролитись кров і масово. Якщо проллється тільки моя кров – то я готовий. Але я боюся, що проллється кров великої кількості черкащан. Тому що цей Сатана взявся будувати нову Черкащину…Він її не будує. Він має рейтинг у Черкасах 2,5 %. Він буде робити все, і йому по барабану – що і як…»

Від Провінції: прозріння Булатецького дуже нагадує гарячкове марення поета Івана Бездомного з «Майстра і Маргарити». Ставши свідком смерті Берліоза, поет півночі бігав по Москві, а потім – завалився в Масоліт. Далі по тексту:
У Миколу Булатецького вселився дух Івана Бездомного... Він узрів у Тулубі Сатану

«Он был бос, в разодранной беловатой толстовке, к коей на груди английской булавкой была приколота бумажная иконка со стершимся изображением неизвестного святого, и в полосатых белых кальсонах. В руке Иван Николаевич нес зажженную венчальную свечу. Правая щека Ивана Николаевича была свеже изодрана…
Что? Что? Что он сказал? Кто появился? — понеслись голоса со всех сторон.
— Консультант! — ответил Иван, — и этот консультант сейчас убил на Патриарших Мишу Берлиоза.
Здесь из внутреннего зала повалил на веранду народ, вокруг Иванова огня сдвинулась толпа.
— Виноват, виноват, скажите точнее, — послышался над ухом Ивана тихий и вежливый голос, — скажите, как это убил? Кто убил?
— Иностранный консультант, профессор и шпион! — озираясь, отозвался Иван…

PPS. Навіть щока у Булатецького – подряпана. Щоправда, ліва (дивись фото)
У Миколу Булатецького вселився дух Івана Бездомного... Він узрів у Тулубі Сатану
09.07.2012 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
16:26 09.07.2012 Klavdyj:
ДИВЛЯЧИСЬ НА БУЛАТЕЦЬКОГО, СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ, ЩО БАТЬКІВЩИНА Ш(cenzored)...Ї НЕ ФРАНЦІЯ, А ЧЕРКАЩИНА.