Прокуратура Черкас: "підривник"з вулиці Кірова хотів "вплинути" на боржника, який винен йому 700 доларів

Прокуратура міста Черкаси повідомляє подробиці інциденту з вибухом в центрі Черкас 14 червня.
"14 червня 2012 року о 23 годині 30 хвилин до Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області надійшло повідомлення від чергового УМНС про те, що в м. Черкаси, по вул. Кірова біля будинку №50 стався вибух.
На місце пригоди виїжджали начальник Соснівського РВ, слідчо – оперативна група в повному складі, криміналістична лабораторія НДКЦ.
В ході огляду місця події вилучено металевий циліндр діаметром близько 50 мм, довжиною близько 9 см., два металеві уламки круглої форми, частини обвугленого паперу, фрагменти тканини, частина пальця руки.
За даним фактом СВ Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області 15.06.2012 року порушено кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України та за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України, які об’єднані в одне провадження.
В ході проведення оперативно – розшукових заходів встановлено, що даний злочин вчинив непрацюючий гр. А., житель м. Корсунь – Шевченківський, який звернувся до Черкаської центральної районної лікарні с. Червона Слобода за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями у вигляді травматичної ампутації п’ятого пальця правої руки. В ході опитування гр.А. повідомив, що в нього в руках вибухнув самостійно виготовлений вибуховий пристрій, який він виготовив на основі бездимного пороху та хотів привести його в дію на подвір’ї будинку в м. Черкаси з метою налякати гр.С., непрацюючого, проживаючого в м. Черкаси, який заборгував йому гроші в сумі 700 доларів США.
Стан слідства по справі взято на контроль прокуратурою міста Черкаси".
15.06.2012 17:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter