Хмільківський: Комітет громадських ініціатив буде ефективним контролером влади

Хмільківський: Комітет громадських ініціатив буде ефективним контролером владиНаприкінці травня Головне управління юстиції в Черкаській області зареєструвало громадську організацію «Комітет громадських ініціатив». Метою роботи ГО «Комітет громадських ініціатив» є діяльність по захисту законних соціальних, економічних, творчих, правових, національно-культурних, наукових, спортивних та інших спільних інтересів членів організації; сприяння підвищенню рівня правової культури населення; сприяння громадського контролю за діяльністю органів влади; сприяння розвитку місцевого самоврядування та самоорганізації населення на території Черкаської області
Головою комітету одноголосним рішення обрано відомого в Черкасах громадського діяча Анатолія Хмільківського.
Як заявив А. Хмільківський, стратегічним завданням Комітету є визначення гострих та стратегічно-важливих в житті міста та області питань, розробка та пропозиція більш ефективних рішень, пов’язаних з життям та соціально-економічним розвитком Черкащини.
- Наш Комітет повинен стати альтернативним та більш ефективним органом громадського контролю за діяльністю влади, - заявив Анатолій Хмільківський.
07.06.2012 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
23:29 05.07.2012 Volodya:
Хмільківського знаю особисто,по співпраці в різних галузях,багато проектів і програм ним було реалізовано,його характеризує основна риса-це неможливість гнутися під ситуацію,а саме керувати нею та змінювати її самостійно,тобто наявність стержню-це основне в лідерові.Починання в цій сфері для нього не нові,і я впевнений що він прийняв це рішення виважено і осмислено.Бажаю йому успіхів.
14:25 08.06.2012 gekan:
Идея интересная. Но вот что с реализацией? На сколько я понял «Комітет громадських ініціатив» фактически будет действовать в рамках оппозиции к городским властям?
13:39 08.06.2012 Oleksandr-Gorniy:
А, собственно говоря, чем именно известен "известный общественный деятель"? Что реализовано из того, что им в разные годы было задекларировано? Кто-то может назвать положительный результат в любой сфере?
21:16 07.06.2012 SSvetaJr:
Хмільківський, бери справу у свої руки, наведи лад у нашому місті і вижени цих запроданців з Черкасчини. Все, що ти надумав – правильно. Іди в мери, ми тебе підтримаємо. Наш мер – Хмільківський.
18:15 07.06.2012 ZlojOP:
Не все так погано хлопці, як ви малюєте. Те, що організація, яка повинна пропонувати щось нове та захищати інтереси громадськості потрібна – сумнівів нема. Хай пан Хмільківський покаже свою діяльність, та ефективність в дії. А ми оцінимо. Таких організацій багато, та й народжуються вони, як правило, на передодні якихось політичних подій.
Міркуйте самі.
17:23 07.06.2012 WzorW:
Цели хороши, а что на самом деле стоит за комитетом – альтернатива или оппозиция к власти? И понимает ли Хмильковский последствия оппозиции? Власть в Черкассах и области – это царь и свита. Кто не снами – тот изгой. А с нами – неси бабло, мы все решим. Полное отсутствие принципов. Мер так достал, скоро на руках в верховную раду отнесем, лишь бы подальше от Черкасс. Город-сад скоро на корню не оставит. В место деревьев будут тлько трубы заводов торчать, а вместо дорог – шахты. Настоящий шахтерский город будет. Все пашут – цари живут. Что бедлам, то это точно!
16:35 07.06.2012 van-vanovich:
Нарешті з'явилася організація, яка почне щось робити. Не проста це справа в сьогоднішньому безладі.
Можу побажати Хмільківському тільки сил та здоров'я в нелегкій цій справі. Лозунги та обіцянки «ефективних керівників розподілу бюджету» набридли не тільки пересічним жителям, але і їх найближчому оточенню.