Одарич прагне заборонити депутатам встановлювати на своїх округах дитячі майданчики за бюджетні гроші

Міський голова Черкас Сергій Одарич ініціюватиме розгляд рішення про мораторій на встановлення дитячих майданчиків за кошти бюджету у рік перед місцевими виборами. Як інформують у міськраді Черкас, таку позицію обґрунтовує тим, що в умовах сьогодення такі кроки до благоустрою міських подвір’їв перетворюються в непрямий підкуп виборців.

– У четвер відбудеться чергова сесія міської ради. На ній знов будемо повертатися до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста, – сказав міський голова. – Моя позиція незмінна: кошти міського бюджету мають спрямовуватися, передовсім, на суспільно значимі для Черкас проекти. А не розпорошуватися у дворах окремих житлових будинків.

На думку міського голови, депутати мають взяти за основу той проект Програми, який попередньо ухвалили члени виконавчого комітету. Якщо говорити про інші пропозиції до ПСЕРу, то враховувати слід тільки ті, що були обговорені на депутатських комісіях.

– Зрештою, нам треба ухвалити бездефіцитний бюджет. Зараз є пропозиція штучно «надути» бюджет, як мінімум, на 60 млн. грн. При тому, що цих доходів немає і не буде, – сказав він. – Сподіваюсь, що депутати таки приймуть збалансовану програму та бюджет розвитку. Це дасть змогу нам нарешті розпочати підготовку до ремонту доріг. Кожен день, який ми втрачаємо без рішення міської ради, це відстрочення виконання робіт. Адже всі серйозні роботи вимагають проектів, експертиз, тендерів, укладання угод тощо.
20.04.2015 19:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter