Но пасаран! Бондаренко їде до Верховної Ради захищати українську мову. Булатецький тренується на турнікетах?

Но пасаран! Бондаренко їде до Верховної Ради захищати українську мову. Булатецький тренується на турнікетах?Як повідомляють у прес-службі Черкаської об`єднаної опозиції, на 5 червня опозиціонери закликають приїхати до Верховної Ради в Київ, де провладна більшість має намір ухвалити новий закон про мови, який фактично вводить в Україні другу державну мову – російську.
Як заявляє керівник штабу об`єднаної опозиції Анатолій Бондаренко, насправді їхні дії провладних депутатів не мають жодного відношення до захисту російськомовного населення України. Партія регіонів хоче лише одного – будь-що залишитися при владі. А доля України й українців, зокрема російськомовних, їм байдужа.
«Згідно зі статтею 10 Конституції, єдиною державною мовою в Україні є українська. Ніхто не давав Партії регіонів права ухвалювати антиконституційні закони. Можу процитувати звернення Юлії Тимошенко: якщо у когось є проблеми з мовами – нехай вивчать українську. Жодних утисків російської мови в Україні немає: 90 відсотків журналів, а загалом 70 відсотків усієї преси, видається російською мовою. Немає проблем з телебаченням чи спілкуванням у держустановах, а тим більше на побутовому рівні.
Наступне питання, чому Президент як гарант Конституції України досі не висловив своєї позиції щодо скандального законопроекту про мови, який розпалює міжнаціональну ворожнечу в Україні. Пояснення може бути тільки одне – це відбувається з його височайшого благословіння. Він боїться перемоги на виборах об’єднаної опозиції, яка пообіцяла ухвалить закон про імпічмент президента, - заявляє Бондаренко.
Від Провінції: ну, якщо Бондаренко узявся, то вже точно – но пасаран. А якщо він і Булатецького залучить…
30.05.2012 16:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
09:25 31.05.2012 JILLY:
Боятися "об`єднаної опозиції" - все одно, що боятись ходити по вулицях - бо цеглина впаде.. Диплом випускника дурфаку Миколи Булатецького та звання "Почесного лисянина" з підробленим дипломом Анатолія Бондаренка не дозволяє цим особам подивитись на себе зі сторони.. Чим багаті - тим і раді.. Рівень величі зашкалює, а розумові здібності - в ембріональному зачатку..