Покращення, якого ніхто не помітив...Тулуб заявив, що в 1-му кварталі за економічними показниками Черкаська область - перша в Україні

Покращення, якого ніхто не помітив...Тулуб заявив, що в 1-му кварталі за економічними показниками Черкаська область - перша в Україні Сергій Тулуб підбив підсумки соціально-економічного розвитку області за перший квартал 2012 року.
Як інформують у Черкаській ОДА, за підсумками першого кварталу 2012 року Черкаська область посіла 9-е місце в загальному рейтингу областей України.
- За економічними показниками ми взагалі перебуваємо на 1-му місці. Черкаська область входить до десятки лідируючих регіонів, а це багато про що говорить», – зазначив Сергій Тулуб.
Зокрема, обсяги реалізованої продукції перевищили 7,5 млрд. грн., що на 20% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Збільшено і виробництво молока – за перший квартал приріст склав 7,1%. До зведеного бюджету за перший квартал зібрано більше 1,5 млрд. грн., що на 36 % більше ніж за відповідний період 2011року. За січень – березень 2012 року до місцевих бюджетів області надійшло 83 млн. грн. плати за землю, а це на 41% більше ніж за І квартал 2011 року. Позитивна динаміка спочатку року спостерігається і у галузі житлового будівництва – на 60% зросли обсяги житла введеного в експлуатацію. Середньомісячна заробітна плата підвищилася майже на 20% і наразі становить 2293 гривні. Окрім того, за І квартал створено близько 6,6 тис. нових робочих місць.
29.05.2012 09:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter