Майборода: Конкурс на заміщення посад у Черкаській ОДА проходить у кращих брежневських традиціях

Майборода: Конкурс на заміщення посад у Черкаській ОДА проходить у кращих брежневських традиціях Як інформує депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода, сьогодні об 11.00 розпочалося засідання конкурсної комісії по визначенню претендентів на посади керівників 3-х департаментів Черкаської ОДА.

- Мене, представника 152 тисяч виборців Черкас, пан Коваль (заступник голови ОДА, керівник апарату ОДА) відмовився включати до складу комісії, набравши чисельних чиновників режиму Тулуба-Януковича, - повідомляє Л. Майборода.

Виявились цікаві обставини: пана Коваленко Ярослава вивели зі складу комісії, його місце зайняв представник самооборони Данііл Майоров.

На початку засідання пан Коваль за участю начальника юридичного відділу ОДА Губенко В, виконуючого обов`язки начальника управління державної служби Головдержслужби України Олійника В. намагались позбавити мене, радника голови ОДА Піднебесного Ю. та журналіста телекомпанії ЕКСПО –ТВ права бути присутніми на засіданні...

На посаду керівника департаменту охорони здоров`я 5 претендентів, зокрема Олег Роскопін, Володимир Найдан, Анатолій Ситник, Ігор Валовий, Павло Карась.

На посаду керівника інформаційної політики – 5 осіб, зокрема Степан Вінярський, Ігор Волошин, Сергій Пасічник. На посаду керівника соцзахисту – дві особи.

Як на мене, конкурс відбувається в кращих традиціях брежнєвських часів щодо доступності до його проведення з боку громадськості та ЗМІ , що є проявом корумпованості організаторів.

Сьогодні, ймовірно, можуть визначитися з керівником Департаменту соціального захисту населення. Наступне засідання конкурсної комісії призначено на 16 липня.
11.07.2014 13:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter