Координаційна рада черкаського Майдану вручила "чорну мітку" губернатору Ткаченку, який "не повертається обличчям до народу"

Координаційна рада черкаського Майдану вручила "чорну мітку" губернатору Ткаченку, який "не повертається обличчям до народу"Учора в Черкасах 9 громадських організацій утворили Координаційну раду сил Майдану Черкащини. Вони ініціювали діалог між владою та громадськістю, зокрема, закликали до діалогу губернатора Черкаської області Юрія Ткаченка. У Координаційній раді сил Майдану Черкащини вважають, що влада ігноруює думку громади, не чує людей і, судячи з поведінки Ткаченка, не збирається повертатися до народу обличчям.

Конструктивного діалогу між губерантором Черкащини та Координаційної радою не відбулося.

Громадські активісти вважають, що «таких губернаторів Черкащині більше не потрібно».

Тому Координаційна рада сил Майдану Черкащини ініціюватиме звернення від імені жителів нашої області до Президента України Петра Порошенка про висловлення недовіри Юрію Ткаченку. Відповідне ультимативне звернення губернатор Черкаської області отримав сьогодні від Координаційної ради сил Майдану Черкащини:

Голові Черкаської облдержадміністрації Ткаченку Ю. О.

Шановний Юрію Олеговичу!

Громада Черкащини погодилася з призначенням Вас на посаду голови ОДА за умов виконання вимог Майдану.

Враховуючи той факт, що Ви знехтували можливістю вести конструктивний діалог з громадськими організаціями, які сформували Координаційну раду сил Майдану Черкащини, заявляємо наступне:

- у разі відмови погодитися на наші умови співпраці ми будемо змушені ініціювати звернення до Президента України Петра Порошенка про висловлення недовіри Вам як голові ОДА.

Чекаємо на Вашу відповідь до 14.00 14 червня 2014 року.


Листа підписали: ГО «АВТОМАЙДАН ЧЕРКАСИ», ГО «ГРОМАДА ЧЕРКАЩИНИ», ГО «ГРОМАДСЬКИЙ БЛОКПОСТ», ГО «КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ»,
ГО «ПРАВИЙ СЕКТОР», ГО «САМООБОРОНА МАЙДАНУ», ГО «УЛЬТРАС ЧЕРКАСИ», ГО «ЩИТ ЧЕРКАСИ», ГО «МОЛОДЬ ДЕМОКРАТИЧНОГО АЛЬЯНСУ»
12.06.2014 13:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter