Ткаченко обіцяє екіпажу тральщика "Черкаси" повністю забезпечити житлом всі родини моряків

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко зробив офіційне звернення з приводу ситуації навколо тральщика «Черкаси», який намагається прорватися з російської блокади на озері Донузлав.

Шановна громадо!

Від імені усіх черкащан висловлюю слова подяки й шани екіпажу морського тральщика «Черкаси», який опинився в російській блокаді на озері Донузлав.
На борту корабля перебувають надзвичайно мужні й гідні поваги люди. Незважаючи на тиск і небезпеку, вони залишилися вірні присязі. Своїми вчинками вони довели – присяга для українських моряків не порожні слова.

На жаль, поки що спроби вирватися з блокади не обвінчалися успіхом. Сьогодні «Черкасам» знову це майже вдалося! Однак на заваді їм став російський буксир, який штовхав наш корабель на мілину. У результаті тральщик «Черкаси» отримав невеликі пошкодження лівого борту.Для того, щоб зберегти екіпаж і корабель, нашим морякам довелося відступити назад.

Утім, настрій на борту залишається бойовим. Усі 50 чоловік на кораблі, серед яких і 9 черкащан, зайняли оборону й не збираються здаватися росіянам.

Ми пишаємось вами, шановні моряки! І в разі потреби, готові прийняти всю вашу команду на Черкащині та забезпечити кожного із вас та ваші родини житлом.
Пам’ятайте, що Черкащина з вами!
24.03.2014 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter