Партія регіонів: Конституційні зміни - у вересні, вибори президента - в грудні

Угода з урегулювання кризи в Україні передбачає голосування за конституційні зміни у вересні й президентські вибори в грудні.
Про це сказав лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю вранці, інформує Українська правда.
"О 12 годині буде парафування угоди, яка була підготовлена сьогодні вночі. Потім у рамках цього буде підписана президентом, опозицією й нібито буде парафовано Францією, Німеччиною, Польщею та Росією", - заявив він.
"Протягом 48 годин після підписання цієї угоди мають напрацювати закон, який переходить до Конституції якоїсь, яка раніше діяла – чи 2004 року, чи зараз мусується, що Мусіяки (одного з авторів тексту Конституції 1996 року) Конституція буде", - заявив Єфремов.
Потім, за його словами, "буде прописана процедура голосування за Конституцію, зміни до Конституції, (аби) були дотримані баланси влади між президентом і Кабінетом міністрів".
"І голосування по цій Конституції у вересні місяці, і якщо Конституція голосується у вересні, то тоді у грудні – вибори президента", - заявив Єфремов.
21.02.2014 12:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter