Хроніка всечеркаського переляку від Тулуба: На Корсунщині сільському бібліотекарю заборонили брати книжки з Майдану

Хроніка всечеркаського переляку від Тулуба: На Корсунщині сільському бібліотекарю заборонили брати книжки з МайдануЗа майже 4 роки роботи на Черкащині «бульдозеру» на ім`я «Тулуб» суцільний переляк за будь-який неузгоджений з начальством крок став повсякденним явищем у Черкаській області. Звичайний приклад цьому – нижче:
- Моя мама працює бібліотекарем в с. Саморідня, що на Черкащині (Корсунь-Шевченківський район) , пише на Фейсбук користувач Наталія Піскова. - Фонд нашої бібліотеки ніякий, як і в більшості сільських бібліотек. В основному це томи Леніна та допотопна радянська література. Ну ще різні брошури про район (Корсунь-Шевченківський)
Коли моя мама дізналась, що книжки з бібліотеки Майдану передаватимуть в сільські бібліотеки, вона одразу записалась.
Минулого тижня мамі передзвонили і сказали, що привезуть книжки. Вона розказала про це на районному семінарі бібліотекарів, на що їй відповіли, що якщо таке буде, то печатку з написом "бібліотека майдану" вирізатимуть або заклеюватимуть.
Книжки мають привезти цього тижня. І сьогодні мамі подзвонили і сказали, що коли книжки привезуть, то хай вона робить, що хоче, але щоб в бібліотеці їх не було.
11.02.2014 14:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter