Томенко: В Україні стало на двох великих ковзанярів більше - на Присяжнюка та Тулуба

Томенко: В Україні стало на двох великих ковзанярів більше - на Присяжнюка та Тулуба«Складається враження, що багато голів обласних держадміністрацій, щоб захистити себе, з переляку використали «суперкреативну» ідею – перед входом до приміщень ОДА (Київської, Черкаської та ін.) почали заливати ковзанки. Так, лише за останні дні на суцільній «ковзанці» перед приміщенням ЦВК, де знаходиться Київська ОДА, яка вкриває навіть сходи, травмувалася велика кількість людей, здебільшого тих, хто або працює в цій офісній багатоповерховій будівлі, або приходить на прийом до органів державної влади», – зауважив народний депутат Микола Томенко.
Цікаво, що раніше така повага до зимових видів спорту не практикувалася очільниками обласних держадміністрацій, зауважує народний депутат.
«Це така вже кінцева фаза утримання мертвою хваткою за свої посади губернаторів Черкаської області Сергія Тулуба чи Київської – Анатолія Присяжнюка, що вони не тільки воюють зі своїми опонентами, а і готові жертвувати здоров’ям своїх підлеглих, аби зберегтися на посадах», – вважає М. Томенко.
28.01.2014 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter