Вільний демократ Ліходькін вирвав перо з хвоста "політичного страуса" Білоусова

Вільний демократ Ліходькін вирвав перо з хвоста "політичного страуса" Білоусова Депутат Черкаської міської ради, лідер групи «Вільні демократи» Олег Ліходькін вважає, що позиція секретаря міськради комуніста Віктора Білоусова виглядає цинічною. Йдеться про те, що після подій 11 грудня, коли група депутатів міської ради намагалася повісити прапор ЄС біля мерії, тимчасовий мер звернувся до правоохоронних органів із заявою.
- Спочатку він звертається з заявою про порушення кримінального провадження, а тепер, зрозумівши до чого це призвело, клопоче про її закриття, блідо виправдовуючись під час сесії. Разом з тим Максиму Булатецькому обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов"язання. І як би Віктор Федорович не намагався зістрибнути, це його рук справа і він заслуговує відставки і подальшого забуття як депутат і політик, - пише в соціальній мережі «Фейсбук» депутат.
Олег Ліходькін говорить, що навіть попри свій величезний життєвий і громадський досвід пан Білоусов не зрозумів, що треба спочатку думати, а потім виконувати вказівки. Негоже брати під козирьок і бігти одразу виконувати все, що забажає пан Тулуб, зазначає «вільний демократ».
-Звичайно ж "страусяча" більшість у міській раді у складі Партії регіонів і групи «Черкащан» тихенько відхаращується і робить вигляд, що нічого не відбувається, бо вони ж роблять тільки те, на що є губернаторське "одобрямс". Бо, як каже Мельников, вони працюють. Життя все розставить по своїх місцях, - зауважує Олег Ліходькін.
23.12.2013 14:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter