За півтора місяці 43 депутати Черкаської міськради змінили позицію про ціну на проїзд у маршрутках - підвищення потрібне

Як інформують у міській раді Черкас, проект «Про скасування рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради від 03.07. 2014 № 637 «Про встановлення тарифу на проїзд у міському пасажирському транспорті м.Черкаси» підготував та представляв на сесії депутат Микола Добровольський.

– Я вважаю, що підвищення ціни є недоцільним. Зараз навантаження на людей і так велике – ціна на комунальні послуги зросла. Перевізникам треба шукати інші шляхи, а не перекладати це на плечі черкасців, – наголосив депутат.

Втім, його думку розділили не всі депутати. Зокрема, Петро Чернявський (фракція "Солідарність") зазначив, що пропозиція Миколи Добровольського є “популістичною”. Деякі інші депутати зауважували, що підвищення ціни є вмотивованим через підвищення ціни на пальне.

У підсумку за проект рішення проголосували 14 депутатів, проти – 4, 16 – утрималось.

Таким чином, вартість проїзду у міських маршрутках і надалі становить 3 гривні.

Нагадаємо, що на початку липня після волюнтаристського рішення Одарича про підвищення проїзду в маршрутках Черкас 57 депутатів міськради підтримали звернення щодо перегляду встановлення нової ціни на перевезення пасажирів у міських маршрутках.

За півтора місяці 43 депутати міськради змінили свою думку (57 голосували проти підвищення 8 липня, і лише 14 підтримали свою позицію 19 серпня).
20.08.2014 13:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter